Sliteföretag tapetserar världen med Gotland!

Sliteföretag tapetserar världen med Gotland!

Fotofirman Znappit, verksam i Slite på Gotland, samarbetar med det svenska fototapetföretag Photowall. I deras sortiment har Znappit cirka 200 olika motiv som är till försäljning. Merparten av motiven är från Gotland.

Under hösten har Znappit sålt ca 400 motiv som har blivit fototapeter och canvastavlor. Det innebär att 400 familjer spridda över världen dagligen tittar på en bild från Gotland. ... - Stränder, stenar och hav är de mest populära motiven säger Birgitta Jämsén som svarar för försäljningen av fotografierna. Fotograf är Jorma Jämsén. Tillsammans driver de firman Znappit. Paret kom till Gotland bland annat tack vare inflyttarprojektet Provgute. Sedan drygt ett år hyr de studio hos Slite Utveckling AB med utsikt över raukar och Östersjön. Flera motiv är från den närmaste omgivningen såsom fabrik och natur.

  Paret är bördiga från Finland och har sina kunder spridda över världen. - Fototapeter är en trend som lär hålla i sig, intygar Birgitta.

Photowall har sitt huvudkontor i Skarpnäck söder om Stockholm. De säljer främst tapeter och canvastavlor via sin hemsida photowall.se till företag och privatpersoner i många länder. Men de har också fysiska återförsäljare i Norden.

Kontakt: Birgitta Jämsén 073 314 15 95 www.znappit.se Storgatan 95, Slite Kontakt: Slite Utveckling AB  Mait Juhlin 0703 42 32 13 www.sliteutveckling.

2015-01-12 18:59