Idrottscentret blir Cementa Arena

Idrottscentret blir Cementa Arena

Cementa har träffat avtal med Slite Idrottscenter AB om leasing av namnet på Ishall och konstgräsplan i Slite. Avtalet är 3-årigt och bidrar till att trygga anläggningarnas drift och utnyttjande.

”Vi hjälper gärna till att utveckla Slite som en ort att bo i och att besöka. Vi vill visa att det går att kombinera tung industri med ett attraktivt samhälle som bjuder möjligheter till en aktiv fritid och med en utvecklad besöksnäring med sikte på hälsa, sport och aktiviteter” säger Cementas platschef, Per-Ole Morken, som i dagarna själv flyttar från Visby till Slite.

Jan-Erik Pott, styrelseordförande i Slite Idrottscenter AB är glad ”Fantastiskt bra. Slite Idrottscenter har haft några tunga år, men nu ser vi ljuset i tunneln tack vare ökat stöd från Region och Sliteföretag. Vi är stolta att få kalla anläggningarna ”Cementa Arena” och vet att Cementa´s stöd uppskattas av alla i Samhället.”

Innehållet i avtalet ger Cementa rätt att använda anläggningarna i sin marknadsföring och gör Idrottscenteret skyldigt att på olika sätt delta i marknadsföringen. Detaljerna i avtalet är tillsvidare ej offentliga.

2015-06-16 17:26